Matthew McConaughey a organizat o seară de bingo virtual pentru bătrânii de la un azil

0

Alright alright, alright… să înceapă seara de bingo cu Matthew McConaughey. Probabil că puțini oameni se așteptau la asta, dar actorul a găzduit o partida de bingo online pentru mai mulți bătrâni dintr-un azil din Texas.

În contextul pandemiei de coronavirus, grupurile cele mai vulnerabile sunt reprezentate de oamenii în vârstă și de cei care suferă de alte boli, precum cele cardiovasculare sau diabet. În cazul infectării cu noul coronavirus, aceștia sunt mult mai expuși la complicații de sănătate, ce se pot solda chiar cu moartea. De aceea, este esențial ca cele două categorii să se autoizoleze. Vizitele din partea familiei sau a prietenilor ar trebui să fie amânate în această perioadă, recomandat fiind să se reducă  la maxim contactul cu alte persoane.

Pentru a-i ajuta pe cei în vârstă să treacă mai ușor peste această izolare, Matthew McConaughey s-a gândit să le aducă zâmbetul pe buze, organizând o seară de bingo virtual. Actorul împreună cu familia sa și-au petrecut weekend-ul jucând bingo împreună cu seniorii de The Enclave at Round Rock Senior Living, un azil din Texas.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.