Maria Dragomiroiu a fost bătută de soț: „Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea”

0

Maria Dragomiroiu se numără printre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică populară din România. Are o carieră superbă de 30 de ani în spate și este supranumită „doamna folclorului” pentru vocea sa suavă și părul foarte lung. Cu toate acestea, artista nu a avut dintotdeauna o viață simplă și fericită. Maria Dragomiroiu a fost victima nemiloasei violențe domestice.

Artista a dezvăluit cum a fost bătută fără milă chiar de către cel care îi era partener de viață la vremea aceea. Incidentul s-a întâmplat fix în fața soacrei sale. Fostul ei soț, încurajat fiind de mama sa, a bătut-o crunt pe Maria, în plină stradă, fără să îl intereseze de nimeni și nimic.

”Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ţinut deschis de soacra-mea, a urcat şi ea şi au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza şocului”, a dezvăluit artista.

Cântăreața de muzică populară povestește scene de-a dreptul înfiorătoare. Artista a mărturisit că bărbatul i-a smuls o șuviță de păr, iar din cauza șocului, părul nu i-a mai crescut în acel loc o vreme bună.

„Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă şi să mă bată, nu acolo, la ea. Simţeam că-mi iese inimă din piept de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.