Mamica si bebele la jogging

0

O plimbare cu cel mic poate fi cea mai buna ocazie pentru mamici sa isi recapete silueta dinainte de sarcina. Multumita inovatiilor in domeniul carucioarelor sport disponibile in magazine si online, plimbarea, motiv de bucurie pentru copii poate sa devina si joggingul de dimineata al mamicii.

Cu bebe la jogging

Cele mai multe proaspete mamici se trezesc prinse intr-un cerc vicios in care activitatea de proaspat parinte le consuma toate energia fara vreun avantaj pentru silueta. Din contra, de multe ori datorita stresului si starii constante de oboseala multe femei se trezesc punand inapoi kilogramele pierdute imediat dupa nastere. Investitia intr-un carucior copii sport din tipul celor abia intrate pe piata este o investitie intr-un stil de viata mai sanatos. In plus, ca bonus, bebelusii adora sa insoteasca mamicile pentru o sesiune de jogging de dimineata.

La alegerea caruciorului sport trebuie luate in considerare cateva criterii de maxima importanta.

Medicii pediatrii recomanda ca iesirile pentru jogging sa nu inceapa prea devreme pentru cei mici. Pentru ca un bebelus sa poata fi luat in siguranta la o scurta alergare prin parc acesta trebuia sa aiba o varsta de cel putin 8 luni pentru ca muschii gatului sa fie bine dezvoltati si socurile sa nu afecteze in mod negativ..

Copiii de peste un an sunt in general perfect dezvoltati pentru a putea fi luati in siguranta la o iesire de jogging de dimineata atunci cand caruciorul este construit pentru aceasta activitate.

Carucioarele traditionale nu sunt potrivite pentru alergat sau teren accidentat datorita lipsei de amortizare si dificultatii de control a directiei.

Pentru a fi sigur, un carucior sport pentru copii are amortizoare pe toate rotile si are adesea trei in loc de patru roti pentru a putea fi manevrat mai eficient.

Trasaturile principale de siguranta pe care parintii trebuie sa le caute atunci cand urmaresc sa cumpere un carucior sport…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.