Mama lui Lady Gaga vorbește despre lupta fiicei sale cu depresia și cum o ajută în momentele dificile

0

Cynthia Germanotta, mama lui Lady Gaga, a dezvăluit că artista s-a simțit „izolată” și „umilită” în adolescență, lucruri care au dus la apariția a numeroase probleme privind sănătatea ei mintală.

Cynthia Germanotta a fost invitată în show-ul Through Mom’s Eyes și a vorbit deschis cu gazda emisiunii, Shenielle Jones, despre copilăria și adolescența fiicei sale și problemele cu care aceasta s-a confruntat.

„Încă din școala generală, pentru că era deosebită, a început să se confrunte cu diverse probleme. Vorbesc despre a fi izolată de cei din jur. Umilită, Hărțuită. Și a început să își pună diverse întrebări despre ea și să pună la îndoială abilitățile sale. Și atunci a apărut depresia”, a dezvăluit mama artistei.

„Am încercat tot ce am putut ca părinți ca să o ajutăm, însă nu știam totul”, a continuat aceasta. „Știam că fac greșeli pentru că nu știam cu adevărat care sunt semnele de alarmă și la ce să fiu atentă”.

În 2012, Lady Gaga împreună cu mama ei, Cynthia Germanotta, au înființat Fundația Born This Way la Universitatea Harvard, care are…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.