Lora, dezvăluiri emoționante după moartea mamei sale: „Sună-ţi părinţii. Spune-le cât îi iubesti”

0

Lora trece prin clipe foarte grele după ce mama ei s-a stins din viață în urmă cu doar câteva săptămâni. După evenimentul tragic, vedeta a făcut public un mesaj dureros.

Lora trece printr-o perioadă foarte grea după ce mama ei a murit în urma unor probleme de sănătate care s-au agravat, iar acum cântăreața le-a transmis fanilor ei un mesaj sfâșietor:

„Mic reminder: sună-ţi părinţii. Spune-le cât îi iubesti. ?”, i-a sfătuit Lora pe fanii săi, pe reţelele de socializare. Prietenii virtuali au încurajat-o pe vedetă şi i-au transmis să țnă capul sus și să fie puternică.

În plus, la puțin timp după ce mama ei s-a stins, Lora a împărtășit cu fanii drama prin care trece în acest moment. Cântăreața și-a pierdut și tatăl, în urmă cu mai mulți ani, încă de pe vremea când ea era doar un copil.

”Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susţinerea şi iubirea. Mi-aţi scris mulţi în perioada asta, mulţi care aţi pierdut pe cineva drag şi care aţi încercat să mă consolaţi prin puterea exemplului. Apreciez fiecare mesaj şi gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-aţi scris a contat enorm. Mulţumesc”, a transmis Lora zilele trecute.

Mama Lorei,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.