Laura Cosoi a avut parte de un moment emoționant la un spectacol alături de fiica sa, Rita

0

Laura Cosoi a avut un spectacol la Slobozia, iar cu această ocazie, la finalul spectacolului, fiica sa, Rita, a urcat pe scenă alături de ea. Momentul a fost împărtășit de către Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

„Mulțumim, Slobozia pentru primirea minunată! Rita a urcat pe scenă alături de noi la aplauze și mi s-a părut delicioasă. Încet, încet înțelege că mami este actriță și se pare că și ea tot actriță vrea să devină”, a spus Laura Cosoi.

Laura a întrebat-o pe fiica ei dacă își dorește să devină actriță, iar Rita a spus că „da”, semn că în curând îi va călca pe urme mamei sale. De asemenea, Laura a dezvăluit și faptul că vrea ca fiica ei să urmeze câteva cursuri. „Până una alta oscilez dacă să o dau la cursuri de balet sau la tobe. Poate mergem pe ambele variante!”

Laura Cosoi le împărtășește destul de des urmăritorilor imagini cu fiica ei. În același timp, ea a vorbit deschis și despre viața de mamă și ce probleme a întâmpinat până acum. „Trece timpul, prea repede uneori. Când ai copil mic, nici nu apuci bine să te obișnuiești cu o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.