Lanțul divorțurilor din showbiz continuă! O altă cântăreață îndrăgită și renumită a anunțat despărțirea: „M-a înșelat cu o copilă de 20 de ani”

0

Divorțurile din showbiz-ul românesc par să nu se mai termine. După artiști precum What’s Up, Andreea Antonescu, Ioana Ginghină și așa mai departe, acum, o altă cântăreață renumită a anunțat că pune punct relației cu soțul ei, după ce a înșelat-o. Claudia Ghițulescu a trăit un coșmar în ultimele luni după ce a pierdut un copil, iar acum urmează să semneze actele de divorț.

Artista a mărturisit tot într-o emisiune tv, la Antena 1. Femeia care i-a distrus familia nu ar fi decât o puștoaică de 20 de ani. Durerea Claudiei este dată și din cauza faptului că își dorea foarte mult un copil, iar după multe încercări de a rămâne însărcinată, minunea s-a produs. Cu toate acestea, la numai trei luni, bebelușul s-a stins în pântecele mamei lui, lăsând-o pe cântăreață mută de durere.

Acela ar fi fost momentul în care certurile cu soțul său au început.

„Acum doi ani de zile am fost mireasă, m-am căsătorit din dragoste. Aşa a fost să fie, să ajungem la divorţ. Aşa şi-a dorit, i-am respectat dorinţa, eu am luptat să mai dăm o şansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie. Nu mai stăm împreună de şase luni. Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată şi pe timpul sarcinii am simţit nişte chestii. Tensiunile care erau în timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat. Aproape de trei luni am aflat că am pierdut sarcina. Nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că eu i-am spus că ne-am certat mult în timpul sarcinii şi a fost vina lui că am pierdut-o. Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital.”, a afirmat Claudia Ghiţulescu.

Claudia Ghițulescu este în pragul divorțului: „M-a înșelat cu o copilă de 20 de ani, angajată a lui”

„Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O ştiam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.