Lady Gaga, în lacrimi în timpul unui interviu cu Oprah

0

Lady Gaga a vorbit despre sănătatea mintală în cadrul unui interviu cu Oprah Winfrey, acest eveniment făcând parte din turneul faimoasei prezentatoare, 2020 Vision: Your Life In Focus.

Lady Gaga, care suferă de fibromialgie a dezvăluit în cadrul interviului că o doare tot corpul, „din cap până în picioare”. Aceasta a explicat că în urma tratamentului, ea a trebuit să facă și terapie, fiind acum conștientă de importanța sănătății mintale. Artista a dezvăluit că suferă și de tulburare post-traumatică. „Am fost violată în nenumărate rânduri când aveam 19 ani și am dezvoltat o tulburare post-traumatică ca urmare a acestui fapt și, totodată, din cauza faptului că nu am procesat acea traumă”.

Lady Gaga a spus că acest abuz a fost făcut de o persoană pe care o cunoștea. „Dintr-odată am devenit un star și călătoream în întreaga lume, din camera de hotel în garaj, apoi în limuzină și apoi pe scenă, așa că niciodată nu m-am gândit la asta. Brusc am început să simt această durere intensă în corpul meu care a imitat senzația pe care am avut-o după ce am fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.