Lady Gaga a fost surprinsă alături de noul ei iubit, Michael Polansky

0

Am putea spune că misterul privind cine este iubitul lui Lady Gaga a fost elucidat deoarece ea s-a afișat alături de el în cadrul unui concert pe care l-a susținut recent.

Ei bine, iubitul cântăreței este Michael Polansky. El a absolvit Universitatea Harvard și conduce Institutul Parker pentru Imunoterapia Cancerului. Mai multe surse au declarat faptul că ei vorbesc de mai mult timp. În plus, cei doi au fost surprinși pentru prima dată în noaptea de Revelion în Las Vegas, la MGM Park Theather. Momentul a fost cu atât mai surprinzător pentru fanii artistei deoarece ei se sărutau.

„Michael este un bărbat foarte inteligent, serios și a fost mereu discret. Mai multe persoane susțin faptul că Lady Gaga l-a cunoscut în cadrul mai multor evenimente organizate de către Sean Parker la el acasă. Sean a avut o petrecere cu ocazia zilei lui de naștere în Los Angeles în luna decembrie, iar alături de el a fost și Lady Gaga”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Michael a fost prezent și la show-ul pe care Lady Gaga l-a susținut în Miami în cadrul evenimentului AT&T TV Super Saturday Night Show. El s-a uitat la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.