La doar un an de la divorț, Silvana Riciu uimește cu o veste bombă! Cântăreața este pe cale să se mărite din nou!

0

Silvana Riciu se mărită! Cântăreața și sufletul ei pereche urmează să facă nunta luna viitoare!

Silava Riciu se mărită. Silvana Riciu a divorțat, în mod secret, în vara anului trecut, după o căsnicie de aproape 20 de ani. Uite că, la numai un an de când s-a despărțit de fostul ei soț, cântăreața de muzică populară urmează să se mărite.

La doar un an de când a divorțat, soarele a răsărit și pe strada ei! Silvana Riciu se mărită!

Iubita cântăreață de muzică populară Silvana Riciu și-a întâlnit sufletul pereche. Vorbim despre cine altcineva decât Nicușor Ioniță, interpret și el, de asemenea. Ea are 38 de ani iar el 34. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, au avut colaborări pe plan profesional de mai multe ori, însă abia în ultimul timp au ajuns să se apropie atât de mult unul de celălalt. Chiar dacă sunt împreună de numai câteva luni, Silvana și Nicușor au hotărât să își unească destinele. Așadar, nunta celor doi va avea loc chiar peste o lună.

„Suntem de foarte putin timp împreuna. Am convenit sa nu dam detalii prea multe despre asta sau de cand suntem împreuna, ce si cum…

Nu vrem sa dam prea multe din casa. Pastram relatia pentru noi, ferită de ochii curiosilor. O relatie inseamna noi doi si atât. Vrem sa fim discreti. Desi suntem de foarte putin timp împreună… ne-am hotărât să ne căsătorim…

Ne cunoastem însă de foarte multi ani, am fost prieteni foarte buni, iar în ultima perioadă ne-am apropiat din ce in ce mai mult. Avem multe proiecte profesionale în comun, lucrăm împreună, mergem împreuna prin țară cu filmările pentru emisiunea noastră, petrecem foarte mult timp unul cu celalalt zi de zi. Practic nu e un străin, unul aparut acum de nicăieri. Îl cunosc, știu ce fel de om este, ce caracter are, e un om serios, copiii se înțeleg foarte bine cu el.

A fost o veste „șoc” pentru toata lumea. Unii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.