Kylie Jenner este, pentru al doilea an consecutiv, cea mai tânără miliardară self-made din lume

0

Zilele trecute, revista Forbes a publicat lista anuală a celor mai bogate persoane din lume. Și, cum mulți se așteptau deja, Kylie Jenner este din nou prezentă în clasament.

La doar 22 de ani, vedeta reality-show-ului Keeping Up With the Kardashians, conduce o afacere în valoare de nu mai puțin de 1.2 miliarde de dolari. În luna noiembrie a anului trecut, vedeta a vândut 51% din acțiunile pe care le deținea la Kylie Cosmetics companiei Coty Inc.. Această tranzacție i-a adus lui Kylie 600 de milioane de dolari.

„Nu mă așteptăm. Nu pot să prezic viitorul. Dar mă bucură recunoașterea pe care am primit-o”, spunea Kylie într-un interviu pentru revista Forbes.

Vedeta a ajuns pentru prima oară în topul Forbes în 2019, iar de atunci afacerea sa a continuat să se dezvolte vertiginos. A colaborat cu sora ei, Kim Kardashian pentru gama KKW Fragrance, iar apoi a creat o altă gamă, dedicată îngrijirii pielii, numită Kylie Skin. Deși lansează periodic colecții noi de produse de înfrumusețare, aceasta declara că cea dedicată fiicei sale, Stormi Webster, ii este cea mai dragă. „Am așteptat acest moment din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.