Kristofer Hivju, starul din serialul Game of Thrones, a fost depistat cu coronavirus

0

Actorul Kristofer Hivju, cunoscut pentru rolul lui Tormund din serialul de mare succes Game of Thrones, a fost depistat cu coronavirus.

Kristofer Hivju a dezvăluit diagnosticul lui printr-o postare făcută de Instagram, precizând că se află în autoizolare alături de familia lui, în Norvegia.

„Îmi pare rău să spun că eu, azi, am fost depistat pozitiv cu COVID19, Corona virus”, a spus actorul. „Eu și ai mei ne-am autoizolat în casă pentru cât timp va fi nevoie. Avem o stare de sănătate bună – eu am doar simptome ușoare ca la o răceală. Există oameni care au un risc ridicat și pentru care acest virus ar putea fi un diagnostic devastator, așa că vă cer tuturor să fiți extrem de precauți: spălați-vă mâinile, stați la 1,5 metri distanță unul de celălalt, intrați în carantină, să faceți orice puteți pentru o opri răspândirea acestui virus. Împreună putem lupta cu acest virus și să evităm o criză în spitalele noastre. Vă rog să aveți grijă unul de celălalt, să păstrați distanța și să rămâneți sănătoși”.

 

View this post on Instagram

 

Greetings from…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.