Kobe Bryant și fiica sa, Gianna, au fost înmormântați

0

Conform E! News, Kobe Bryant și fiica sa, Gianna, au fost înmormântați în cadrul unei ceremonii private în Corona Del Mar, California, la aproximativ două săptămâni după tragicul accident de elicopter din Calabasas.

Se pare că soția lui Kobe, Vanessa, a fost cea care a dorit o ceremonie privată. „Vanessa și familia au dorit o slujbă privată pentru a-i comemora pe cei pe care i-au pierdut. Slujba a fost extrem de grea pentru toată lumea și le este și acum dificil să accepte tragedia”, a declarat o sursă pentru ET.

Deși ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, pe data pe 24 februarie va avea loc și una publică la Staples Center din Los Angeles, oferind fanilor posibilitatea de a-și lua rămas bun de la cei doi.

Soția lui Kobe, Vanessa, încearcă să accepte această imensă pierdere. „Am fost reticentă să vorbesc despre sentimentele mele. Creierul meu refuză să accepte faptul că atât Kobe, cât și Gigi au murit. Este ca și cum aș încerca să accept că el a murit, dar corpul meu refuză să accepte că și Gigi a mea nu va mai veni niciodată la mine”, a spus Vanessa.

„Cum…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.