Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

0

Legendarul sportiv Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter care a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 10, în Calabasas, California.

Fostul superstar NBA, Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani, știrea fiind confirmată de mai multe surse citate de KABC-TV din Los Angeles și TMZ.

Kobe Bryant s-a retras din activitatea sportivă în 2016, după 20 de ani alături de echipa de baschet Los Angeles Lakers, fiind considerat unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii.

În accidentul de elicopter au decedat cinci persoane și nu este cunoscut nici locul unde se îndrepta elicopterul, cine îl pilota sau identitatea celorlalte patru persoane aflate la bord. Din primele informații publicate de TMZ, după prăbușirea elicopterului care îi aparținea chiar lui Kobe Bryant, aparatul a explodat și niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit. Potrivit TMZ, soția celebrului sportiv, Vanessa, nu era printre persoanele aflate la bordul aeronavei.

Surse au mai precizat că principalul motiv al accidentului aviatic ar fi condițiile meteo, ceață densă, ceea ce a dus la lovirea elicoperului de un deal…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.