Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru vârstnicii de peste 65 de ani: „Stați la distanță unii de alții!”

0

Președintele Klaus Iohannis a făcut un apel de ultim moment pentru a proteja persoanele în vârstă de infecția cu noul coronavirus, doarece acestea sunt cele mai vulnerabile în fața virusului ucigaș.

Șeful statului dezvăluie că autoritățile și-au făcut treaba, doar că și cetățenii au responsabilitatea de a respecta regulile impuse. Sunt aproape 2.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, motiv pentru care va trebui să stăm cât mai mult timp în casă și să păstrăm distanța față de ceilalți.

„Din păcate, astăzi, în România, avem aproape 2.000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Dragi români, este mult. Este deja foarte mult și trebuie împreună să ne străduim mai mult, mai bine ca să îngrădim răspândirea virusului. Este nevoie să respectăm mai bine și mai mult indicațiile autorităților. Nu uitați, nu vă întâlniți cu alte persoane, iar dacă este obligatoriu să vă întâlniți, evitați orice contact fizic! Nu vă dați mâna! Nu vă îmbrățișați! Stați la distanță unii de alții! Trebuie să reușim împreună să îngrădim răspândirea acestui virus. Trebuie să reușim împreună mai ales pentru categoriile cele mai vulnerabile. Iar cei mai vulnerabili sunt, după ne spun medicii și experții, persoanele peste 65 de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.