Keith Urban, nevoit să plece după Premiile Grammy pentru a avea grijă de soția sa, Nicole Kidman

0

Nicole Kidman a lipsit seara trecută de la Premiile Grammy 2020, iar soțul ei, Keith Urban a explicat care a fost motivul absenței sale.

Artistul a declarat pentru People că soția sa Nicole nu se află alături de el pe covorul roșu, deoarece ea se este în Australia, fiind răcită. „Soția mea este acasă, răcită. Se întâmplă multe lucruri de acest fel.”

Keith Urban a explicat însă că nu este vorba despre o problemă gravă, iar actrița este în mâini bune în Sydney, ea avându-le alături pe fiicele cuplului, Faith și Sunday. „Ea se află acasă cu fetele în seara aceasta, iar eu mă voi întoarce cât de repede voi putea”, a declarat acesta.

Nicole Kidman și Keith Urban formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, cei doi făcându-și de fiecare dată declarații emoționante.

În cadrul aceluiași interviu, Keith a dezvăluit că fanii vor avea surprize din partea sa anul acesta, urmând să lanseze noi melodii. Aseară, artistul a prezentat alături de Cynthia Erivo câștigătorul Premiului Grammy pentru Cea mai bună interpretare pop solo.

Citește și:
Încă o dovadă că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.