Kate Middleton și Prințul William s-au simțit „jigniți” din cauza glumelor făcute la Premiile BAFTA despre Prințul Harry

0

Dacă nu ai urmărit Premiile BAFTA și nici nu ai citit cele mai importante știri despre faimoasa ceremonie, află că întreaga seară a fost plină de glume la adresa familiei regale. Poate cea mai importantă a fost cea făcută de Brad Pitt în discursul său citit de Margot Robbie. „El îl va numi (premiul) Harry, pentru că este foarte încântată să îl aducă înapoi în State”, a spus actrița la ridicarea trofeului câștigat de Brad Pitt.

Camerele de filmat i-au surprins imediat pe Kate Middleton și Prințul William, însă se pare că reacția văzută de toată lumea nu este întocmai cea adevărată, fiind făcute mai multe editări.

Comentatorul Neil Sean a declarat pentru Fox News că au existat prea multe glume despre familia regală, iar situația nu a fost una foarte plăcută pentru Ducele și Ducesa de Cambridge. „Feedback-ul este că multe vedete au depășit limita în fața celui care patronează, adică în fața Ducelui de Cambridge…(gluma) nu a fost primită cu fețele zâmbitoare pe care le-ați văzut în versiunea finală și editată a ceremoniei”, a dezvăluit acesta.

Totodată, se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.