Justin Timberlake și Jessica Biel, prima apariție la un eveniment după scandalul de infidelitate în care a fost implicat actorul

0

Justin Timberlake a ținut să îi fie alături soției sale, Jessica Biel, la premiera celui de-al treilea sezon al serialului The Sinner. Deși nu a fost prezent pe covorul roșu alături de soția lui, Justin Timberlake, în vârstă de 39 de ani, s-a fotografiat în cadrul petrecerii împreună cu Jessica Biel, cei doi dând senzația că formează un cuplu fericit și neafectat de evenimentele recente.

Jessica Biel a interpretat rolul principal în primul sezon al serialului, iar acum este producător al show-ului care se bucură de mare succes. Evenimentul care precede difuzarea celui de-al treilea sezon a avut loc la The London Hotel din West Hollywood, reunind pe covorul roșu actorii din rolurile principale și echipa de producție.


Justin Timberlake a fost fotografiat la sfârșitul lunii noiembrie fără verighetă și ținându-se de mână cu colega sa de platou din filmul Palmer, Alisha Wainwright.

La momentul respectiv, o sursă apropiată a declarat pentru E! News faptul că între ei doi nu s-a întâmplat nimic mai mult. Cu toate acestea, Justin Timberlake a ținut să lămurească lucrurile prin intermediul unui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.