Justin Bieber face declarații inedite despre relația cu soția sa, Hailey

0

Justin Bieber a avut un concert spectaculos pe Arena O2 din Londra. Cu această ocazie, el a răspuns și la câteva întrebări, unele și mai personale. Unul dintre fanii artistului l-a întrebat cum decurge o zi din viața lui.

„Depinde de persoana cu care sunt în acea zi. Când sunt cu soția mea, noi.. cred că puteți ghici ce facem. Este destul de nebunesc.. cam asta facem noi. Ne place să ne uităm la filme pe Netflix și să ne relaxăm”, a declarat Justin Bieber.

În cadrul unei serii de videoclipuri postate pe contul său de YouTube, el a făcut câteva declarații emoționante despre momentul în care a decis să o ceară în căsătorie pe Hailey. „Ea cobora scările.. și eu stăteam acolo cu inelul. Tremuram și i-am spus: „Te iubesc de atât de mult timp și nu mă pot vedea alături de altcineva. Te iubesc foarte mult și vreau să îmi petrec restul vieții cu tine, vrei să te căsătorești cu mine?”, a spus artistul.

În același clip, și Hailey a vorbit despre acel moment important din viața ei. „Totul s-a întâmplat așa cum trebuia, chiar cred asta. În ciuda evenimentelor mai puțin fericite…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.