Justin Bieber a dezvăluit că se luptă cu boala Lyme

0

Justin Bieber a dezvăluit pe Instagram că a fost diagnosticat recent cu boala Lyme, o infecție provocată de o bacterie purtată de căpușe.

Artistul în vârstă de 25 de ani a scris un mesaj pe profilul său, anunțând că urmează să dea mai multe detalii în cadrul unei serii de clipuri video pe YouTube.

„În timp ce multe persoane spuneau că Justin Bieber arată oribil, ia droguri, etc., ei nu au realizat că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme și, totodată, am avut un caz grav de mononucleoză, pielea mea, funcțiile creierului, energia și întreaga sănătate fiind afectate”, a spus acesta.

„Aceste lucruri vor fi explicate pe larg într-o serie pe care o voi încărca pe YouTube în curând. Poți afla despre toate lucrurile cu care m-am luptat și pe care le-am învins! Au fost niște ani grei, însă tratamentul potrivit care mă va ajuta să tratez cât mai bine această boala incurabilă și să revin, să fiu mai bun ca niciodată”, a continuat Justin Bieber.

Anunțul său vine la scurt timp de la lansarea primului său single din ultimii patru ani, „Yummy”. Până acum artistul nu a făcut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.