Jon Bon Jovi crede că fiul lui de 17 ani are coronavirus

0

Jon Bon Jovi, în vârstă de 58 de ani, a vorbit recent despre autoizolarea sa și a familiei sale pe durata pandemiei de coronavirus, dezvăluind faptul că el crede că fiul lui de 17 ani are o formă de COVID-19.

„Întreaga familie este împreună, copiii sunt cu noi”, a declarat Jon Bon Jovi într-un interviu acordat ET, referindu-se la el și soția lui, Dorothea. „Suntem aici deja de 15 zile, nu că țin socoteala. Toată lumea este aici, Jacob a avut o formă ușoară a virusului, doar ce afectează partea intestinală”.

Jacob se află în carantină departe de restul familiei, Jon, Dorothea și ceilalți trei copii ai cuplului: Stephanie, 26 de ani, Jesse, 25 de ani și Romeo, 15 ani. Jon Bon Jovi a mai dezvăluit că Jacob a fost consultat de un doctor privat, iar „acum se simte mult mai bine”.

„Dorothea a creat zona de carantină pentru Jacob, cu băile unde se triază lenjeria de pat și toate hainele și nimeni nu poate intra acolo fără mănuși și mască. Ea chiar își pune halatul de baie invers și poartă mereu alți papuci. Însă el a rămas acolo până ce toate simptomele lui vor trece și noi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.