Jennifer Garner l-a ajutat pe Ben Affleck să obțină rolul din filmul „The Way Back”

0

Problemele actorului Ben Affleck cu alcoolul îi puteau afecta destul de serios cariera sa în actorie. Și spunem asta deoarece el nu mai putea primi rolul pentru filmul The Way Back, unde interpretează rolul unui fost baschetbalist care are o poveste foarte asemănătoare cu cea a lui Affleck.

Regizorul filmului The Way Back, Gavin O’Connor, a declarat că fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, a fost cea care l-a ajutat pe Ben să meargă la dezalcoolizare. „Chiar când începeam să ne pregătim pentru film, Ben s-a reapucat de băut. Așa că a trebuit să meargă la o clinică și nu mai știam dacă mai facem filmul. Cu siguranță, colegii mei credeau că s-a terminat cu filmul. Fosta sa soție, Jennifer Garner, m-a sunat și mi-a spus că el vrea să meargă într-o clinică. Ea a spus: „Gavin, te rog, nu renunța la film, el chiar vrea să facă asta.”

„A stat aproximativ o săptămână la dezintoxicare, iar după am putut să îl văd. Am petrecut o jumătate de zi împreună și am găsit o cale prin care să fac lucrurile să funcționeze pentru el. A avut nevoie să se recupereze și a depășit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.