Jennifer Aniston se gândește la un viitor în care vor apărea copii în viața ei

0

Actrița în vârstă de 51 de ani a făcut câteva declarații cu adevărat inedite pentru Interview Magazine cu privire la dorința ei de a deveni mamă.

Jennifer Aniston a fost intervievată de Sandra Bullock, iar aceasta i-a pus câteva întrebări destul de personale lui Jennifer. „Există vreun lucru pe care nu ai apucat să îl faci și ți-l dorești cu nerăbdare? Există ceva în plan?”, a întrebat-o Sandra. „Nu este vorba de ceea ce mă văd făcând, dar este mai mult vorba despre o imagine pe care o am în minte, în care aud și văd oceanul, aud râsete, văd copii alergând. Asta este o imagine destul de frumoasă pe care o am”, a răspuns Jennifer.

Jennifer Aniston este și protagonista unui editorial surprinzător pentru Interview Magazine, fiind și un cadou cu ocazia zilei sale de naștere. „Mulțumesc @interviewmag pentru această surpriză de ziua mea de naștere. Nu aveam nici o idee că va apărea astăzi. Mă simt mândră și onorată să sărbătoresc cu această copertă. Mulțumesc echipei pentru celebrarea femeii la orice vârstă… se pare că este extrem de distractiv la 51 de ani”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.