Jenna Dewan și Steve Kazee au devenit părinți și avem primele imagini cu băiețelul lor

0

Jenna Dewan și logodnicul ei, Steve Kazee și-au mărit familia! Actrița a născut un băiețel pe data de 6 martie și a publicat pe contul ei de Instagram o imagine emoționantă cu el, ocazie prin care a dezvăluit și numele lui.

„Inimile noastre au explodat în eternitate și dincolo de ea.❤️🌈❤️ Bine ai venit pe lume, îngeraș mic. Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20”, a scris Jenna Dewan, alături de prima fotografie cu ea și băiețelul ei.

Și logodnicul actriței, Steve Kazee, a publicat o imagine în care își ține de mână băiețelul. „Într-o clipă, universul nostru s-a deschis larg și nimic nu va mai fi la fel. Bine ai venit pe lume. Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20.”

De asemenea, actrița a publicat și o imagine în timp ce își alăptează copilul. „Atât de fericită”, a scris Jenna, semn că se bucură de faptul că își poate alăpta băiețelul.

În luna septembrie, Jenna Dewan și Steve Kazee au anunțat faptul că vor deveni părinți. Jenna mai are un copil, pe Everly, în vârstă de 6 ani, din relația cu fostul ei soț, Channing Tatum. „Suntem nespuși de bucuroși…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.