Irina Shayk vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Bradley Cooper

0

Irina Shayk face primele declarații despre Bradley Cooper, ei despărțindu-se anul trecut. Modelul a vorbit în cadrul unui interviu pentru British Vogue despre greutățile prin care trece ca mama singură, precum și despre relația pe care a avut-o cu actorul timp de patru ani.

„Cred că în toate relațiile ajungi să îți expui și părțile bune și părțile rele – este natura firii umane”, a declarat Irina Shayk despre Bradley Cooper. „Două persoane minunate nu formează automat un cuplu perfect. Cred că am fost foarte norocoși să experimentăm ceea ce am avut împreună. Viața fără B. este complet diferită”, a adăugat modelul.

Aceasta a vorbit cu sinceritate și despre greutățile pe care le are fiind o mamă singură. „Este greu să găsești un echilibru fiind o mamă singură, care lucrează și întreține familia. Crede-mă, sunt zile în care mă trezesc și mă gândesc, ‘O doamne, nu știu ce să fac, mă destram.’”

Irina Shayk și Bradley Cooper au format un cuplu timp de patru ani și au împreună o fiică, Lea De Seine. Cei doi nu au vorbit despre relația lor în această…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.