Irina Rimes a fost internată în spital după ce a suferit o hemoragie internă

0

Cântăreața Irina Rimes a fost internată în spital după ce a suferit o hemoragie internă. Artista a ajuns încă de aseară în spital, iar astăzi Irina a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. Ea a ținut să își ceară scuze pentru faptul că trebuie să își anuleze un concert pe care trebuia să îl aibă în Iași. În următoarele ore, Irina Rimes va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

„Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine, care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate, medicii nu mă lasă să plec acasă pentru că am hemoragie internă. Probabil în 2-3 ore intru în operație”, a spus Irina Rimes pe contul său de Instagram.

Colegul său de la Vocea României, Horia Brenciu, a ținut să transmită și el un mesaj pe contul său de Facebook. „Astăzi n-o să trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aș vrea să vă spun că prietena și colega mea Irina Rimes…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.