Ioana Ginghină, afectată serios financiar de coronavirus: „Trebuie să plătesc chiria”

0

Când avea impresia că viața ei în sfârșit a luat-o pe un făgaș normal, Ioana Ginghină se pare că mai primește o lovitură. Pandemia de coronavirus, care a afectat din plin până și România, o lasă pe vedetă într-o criză economică, asta deoarece afacerile dar și colaborările sale au fost amânate în toată această perioadă.

Divorțată de curând de Alexandru Papadopol, Ioana și-a ocupat mare parte din timp cu școala de actorie pentru copii, pe care o deține, dar și cu organizarea de evenimente. Ambele activități au fost anulate definitiv din cauza măsurilor luate de către autorități pentru a stopa răspândirea virusului ucigaș.

„Mă afectează destul de tare această pauză. Şcoala de actorie MiniArtShow este pe pauză, la fel evenimentele pe care le aveam de organizat. În perioada Paştelui aveam foarte multe evenimente şi cu siguranţă acum nu voi avea nimic. Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii şi să plătesc chiria, deci situaţia nu este roz”, a afirmat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Cu toate că are probleme de natură economică, Ioana Ginghină nu își pierde optimismu și deja se gândește la proiecte noi pe care să le poată pune pe roate atunci când pandemia va lua sfârșit, iar totul va reveni la normal.

„Mergem înainte cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.