Imagini din culise. Cum arată cabina concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” și cum se pregătesc acestea înainte de fiecare ediție a show-ului

0

Concurentele, celebrități intrate în competiția modei, și-au construit fan cluburi solide în social media, iar aparițiile fetelor în cadrul show-ului atrag permanent reacțiile fanilor. În spatele rezultatului spectaculos, afișat în defilarile pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities’, se află o echipa formată din zeci de profesioniști și ore de pregătiri în culise, înainte de momentul filmărilor propriu zise.

Momentul zero’ al pregătirilor debutează în zori, dis de dimineață, concurentele se prezintă una câte una în culise, în camerele special amenajate. Înaintea procesului de stilizare și transformare totală în cabina de make-up și hairstyling, fiecare dintre acestea își așează cu grijă arsenalul vestimentar’ în dulapurile repartizate fiecărei concurente.

Întreaga încăpăre este inundată de luminile din cabina de machiaj, cele nouă concurente sunt pregătite de o întreagă echipa de make-up artiști și hairstylisti, pentru că rezultatul final, când se vor prezența în față juraților, să fie impecabil.

Forfota este cuvântul care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.