Idris Elba și Sophie Trudeau au fost la același eveniment, cu câteva zile înainte să fie depistați cu coronavirus

0

Cu doar câteva zile înainte ca Idris Elba și Sophie Grégoire Trudeau să fie diagnosticați pozitiv cu coronavirus, cei doi au fost prezenți la un evenimentul caritabil We Day, care a avut loc în Wembley, Londra, pe data de 4 martie.

Evenimentul a abordat subiecte sociale în speranța că îi va aduce pe oameni împreună și vor contribui la o schimbare „la nivel local și global.” Sophie Grégoire Trudeau a publicat pe data de 5 martie contul ei de Instagram mai multe fotografii de la eveniment, iar printre ele era și una cu actorul Idris Elba. „Inima mea este plină de bucurie după ce am petrecut timp alături de familia mea și famila WE. Mesajul nostru din Londra este: iubiți-vă și oferiți aceeași iubire și către cei din jur.”

Idris Elba a anunțat pe contul său de Twitter faptul că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. El a mai spus că și-a făcut testul după ce a aflat că a intrat în contact cu o persoană care avea virusul.

Actorul a menționat că nu a prezentat simptome specifice coronavirusului, precum febră, oboseală sau tuse uscată. „În această dimineață am fost testat pozitiv…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.