Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de agresiune sexuală și viol

0

Judecătorii din New York l-au găsit vinovat pe fostul producător de filme Harvey Weinstein în procesul de agresiune sexuală și de viol în care este implicat.

Astăzi, juriul format din 7 bărbați și 5 femei au dat verdictul final în cadrul lui Harvey Weinstein. Curtea Supremă din New York a hotărât ca el să fie condamnat la închisoare, după ce acum câteva zile juriul a suspendat temporar decizia în ceea ce privește vinovăția acestuia.

În anul 2017, fostul producător de filme de la Hollywood a fost acuzat de cel puțin 8 femei de hărțuire și agresiune sexuală, iar în decursul anilor, numărul acestora a crescut. Inițial, el a pledat nevinovat, susținând că a avut consimțământul partenerelor pentru actele sexuale. Cazul lui Harvey Weinstein a declanșat și mișcarea internațională #MeToo, în urma căreia numeroase femei au dezvăluit că au fost abuzate sexual de către acesta și nu numai. 

Printre femeile care l-au acuzat de viol și hărțuire sexuală se numără și celebrități, cum ar fi Angelina Jolie, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow, Rosanna Arquette, Ashley Judd, Rose McGowan, Asia Argento,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.