Gina Pistol, primele declarații despre zilele de groază trăite în Asia Express: „Simțeam cum îmi lua foc pielea”

0

Sezonul 3 al celui mai dur show, Asia Express, începe pe 15 februarie la Antena 1, iar gazda emisiunii, Gina Pistol, a făcut primele afirmații despre ce i s-a întâmplat în Filipine și Taiwan, acolo unde s-a filmat reality show-ul.

După ce a prins experiență timp de două sezoane, Gina Pistol a crezut că le-a văzut pe toate și a trăit tot ce se putea trăi pe acest continent. Ei bine nu se putea înșela mai tare, întrucât vedeta a trăit un adevărat coșmar atunci când a fost nevoită să stea timp de ore întregi în soarele extrem de puternic al Asiei.

„Ştiam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simţi efectiv cum îţi ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecţie 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă priveşte am avut probleme şi cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpiraţiei nu stă nimic pe faţă’, a dezvăluit Gina Pistol, potrivit a1.ro.

„De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfăşurător al următoarelor două luni. Cea mai tare experienţă de până acum, din Filipine, a fost călătoria şi în special aterizarea pe apă cu un hidroavion.

Am filmat intro-ul unei ediţii în aer pentru că peisajele din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.