Gina Chirilă, însărcinată în timpul pandemiei cu Coronavirus: „Izolarea rămâne cea mai bună soluție”

0

Am vrut să aflăm ce face și cum se simte Gina Chirilă, așa că i-am luat un scurt interviu pe care te invit să-l citești, indiferent dacă ești însărcinată sau nu.

ELLE: Ești o tânără mama în devenire, pe care pandemia de Coronavirus a prins-o pe final de sarcină. Cum îți petreci zilele de carantină și ce părere ai în general despre această situație?
Gina Chirilă: Stau în casă de cateva zile deja și încerc să îmi ocup timpul cu activități constructive. Citesc, fac sport, atât cât se poate, gătesc, mă uit la filme și lucrez de acasă pentru brandul meu de haine Silkplicity. Părerea și sfatul meu în legatură cu această situație este să ne informăm în legătură cu subiectul acesta din surse reale și sigure, să ne păstrăm calmul, să nu facem cumpărături în exces, ci doar strictul necesar și să facem ceea ce depinde de noi, adică să stăm în casă perioada aceasta pentru a evita contactul cu virusul, dar și pentru a-i proteja cei din jurul nostru.

ELLE: Ca viitoare mamă și femeie care trebuie să nască în curând cum te afectează această situație? Ce măsuri de precauție…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.