Gheorghe Turda, gata să o ia de la capăt cu o nouă iubire!

0

Interpretul de muzică populară a încheiat definitiv relația cu Nicoleta Voicu, fosta lui iubită.

Gheorghe Turda își dorește să iubească din nou. Cântărețul de muzică populară și Nicoleta Voicu au avut parte de o poveste superbă de iubire care însă nu a durat foarte mult, pentru că cei doi nu s-au separat în termeni prea prietenoși.

Cu toate acestea, artistul este acum pregătit să o ia de la capăt, însă după cum a declarat la emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars, cântărețul ar vrea să fie mai discret pe viitor și să se ferească mai mult de lumea publică.

„Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata. Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună.

S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație”, a dezvăluit Ghoerghe Turda, conform spynews.ro

Nicoleta Voicu are un mesaj nou care i se adresează fostului ei iubit, Gheorghe Turda

Artista nu a mai putut suporta tot scandalul ivit din cauza despărțirii de Gheorghe Turda. Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au iubit cu ardoare însă dragostea a durat doar câteva luni, iar după mai multe certuri, cei doi au decis să se despartă.

Din ce se observă, el încă nu a dat-o uitării pe Nicoleta, iar acest lucru se poate observa din dezvăluirile pe care aceasta le-a făcut, printr-un mesaj pe contul ei de socializare.

„Să-ți reamintesc, dle Turda!
Septembrie, 2018, filmare la Muzeul Satului 
La o zi după intervenția chirurgicală. 
Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare. 
Se prelingea sângele pe gâtul tău. 
Eram acolo să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.