Gal Gadot şi Timothée Chalamet, printre prezentatorii premiilor Oscar 2020

0

Gal Gadot, Timothée Chamalet, Julia Louis-Dreyfus, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos şi Mark Ruffalo sunt câţiva dintre actorii care vor prezenta viitoarea gală a premiilor Oscar care se va desfăşura la Dolby Theatre din los Angeles (SUA), pe 9 februarie, relatează EFE.

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice de la Hollywood a anunţat marţi numele a câtorva celebrităţi care vor înmâna premiile sau care vor susţine recitaluri precum Zazie Beetz, Will Ferrell, Mindy Kaling, Kelly Marie Tran şi Kristen Wiig.

Surse citate de The Hollywood Reporter informează că Academia îi va aduce un tribut regretatului sportiv Kobe Bryant în cadrul ceremoniei, în timp ce la tradiţionalul prânz al nominalizaţilor se va păstra un minut de reculegere pentru fostul baschetbalist care a câştigat un Oscar în 2018 ca producător al unui scurtmetraj.

Anterior, Academia a informat că laureaţii cu Oscar de anul trecut Rami Malek, Olivia Colman, Mahershala Ali şi Regina Kings, vor participa la gala care nu va avea nici la această ediţie un maestru de ceremonii.

Potrivit organizatorilor, în umătoarele săptămâni vor fi anunţate şi restul vedetelor care vor participa la ceremonie.

Pentru al doilea an consecutiv, ediţia din 2020 a premiilor Oscar nu vor avea un singur prezentator, după cum a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.