Fostul soț al Elenei Ionescu rupe tăcerea și oferă primele declarații după divorț

0

Dragoș Stanciu, fostul soț al Elenei Ionescu, a rupt tăcerea după ce a divorțat de fosta cântăreață de la Mandinga și a dat câteva detalii neștiute despre problemele dintre ei.

Așadar, fostul soț al Elenei Ionescu a admis că s-au despărțit și susține că ”dreptatea este undeva la mijloc”. În plus, el a susținut că s-a întors în brațele fostei partenere, însă dorește să aibă o relație civilizată cu mama fiului ei.

”Această situaţie dezbătută până în momentul de faţă în presă, cât şi de fosta mea soţie, Elena Ionescu, mai mult sau mai puţin obiectiv, este ceva mai complexă decât pare. Aici doresc să subliniez faptul că motivul despărţirii noastre timpurii nu a fost determinat de anumite greutăţi, cu care aş fi fost confruntat şi de care am preferat să mă îndepărtez, nici de anumite situaţii de natură amoroasă faţă de o anumită persoană.

Aşa cum prea bine se ştie, motivele care duc la eşecul definitiv al unei relaţii matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părţi, deci adevărul se află pe undeva la mijloc şi este normal să fie aşa. De aici şi greutatea de a găsi acul în carul cu fân’! La noi, situaţia, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanţă a caracterelor noastre, cât şi o diferenţa totală de a vedea o convieţuire în comun. Dacă vreţi, mai direct, nu ne aflăm pe aceeaşi lungime de undă’ în ce priveşte modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată.

Este adevărat că în momentul de faţă formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”, a afirmat Dragoş Stanciu, fostul soţ al Elenei Ionescu pentru Click!.

Elena Ionescu a discutat despre divorț, la puțin timp după ce s-a aflat

Prima care a dezvăluit despărțirea a fost chiar Elena, care a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.