Florin Călinescu, izolat într-un spațiu de poveste: „Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște”

0

Florin Călinescu a ales ca în această perioadă de izolare să se retragă la casa sa din comuna Bădana, județul Argeș, acolo unde are o fermă în adevăratul sens al cuvântului. Juratul de la „Românii au talent” duce acolo o viață cu totul și cu totul alta față de cea din București. Actorul are alte activități și se ocupă de gospodărie, având grijă de tot felul de animale.

Atunci când nu este nevoit să vină în Capitală pentru angajamente profesionale, Florin Călinescu preferă să își petreacă timpul la moșia sa din comuna Dăbana, județul Argeș, acolo unde are o gospodărie în adevăratul sens al cuvântului. Vedeta a ales să își petreacă timpul la fermă, din cauza pandemiei de coronavirus, care ne-a obligat să rămânem izolați la domiciliu cu toții.

Florin Călinescu s-a autoizolat la moșia sa din Argeș

Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei. Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte‘, a afirmat Florin Călinescu într-o intervenție la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Actorul a dezvăluit pentru Click! cum se prezintă ferma sa și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.