Fiul lui Marcel Toader, declarații tulburătoare la șase luni de la moartea tatălui său

0

Fiul lui Marcel Toader a dat primele declarații la șase luni de la moartea afaceristului. Maximilian Toader încă suferă enorm după pierderea tatălui său, care a făcut infarct.

La jumătate de an după ce afaceristul a trecut în neființă, fiul lui și-a deschis sufletul și a discutat despre durerea prin care a trecut, dar și despre cum este el în prezent și ce are de făcut pe mai departe.

„Se simte OK acum (mama lui Marcel Toader, n.r.), dar nu poate trece peste durerea provocată de moartea tatălui meu! Vorbesc în fiecare saptămână cu ea, și eu și mama mea, iar de vizitat încerc să ajung cât de des pot la Constanța”, a afirmat, în exclusivitate pentru Cancan.

Din păcate însă, Maximilian a rămas cu toate datoriile tatălui său:

”În legătură cu afacerile tatălui meu, n-am mai luat lucrări pe acest plan pentru că trebuie să rezolv problemele cu datoriile, după mă pot hotărî dacă am să mai continui aceste afaceri pe care le-a lăsat tata în urmă”.

„Cu prietenii tatălui meu mai țin legătura, dar ca și număr sunt foarte puțini față de câți «prieteni» a avut el. Cel mai mare regret pe care îl am în legătură cu tatăl meu este acela că nu mai este lângă mine și că visul de a construi un viitor frumos împreună nu se mai poate finaliza”, a mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.