Fiul lui Halle Berry poartă tocuri, iar actrița a fost criticată de către fani

0

Recent, Halle Berry a împărtășit cu fanii săi un clip video în care fiul său de șase ani se plimbă prin casă încălțat cu o pereche de cizme cu toc. Deși postarea era extrem de amuzantă, au existat și comentarii negative, care o criticau pe actriță. Halle a reacționat imediat la mesajele răutăcioase, spunându-le persoanelor care nu s-au arătat încântate de video, că ar trebui să arate mai multă compasiune și să se bucure de puțină distracție.

Aflându-se în a 12 zi de autoizolare, actrița încearcă să își păstreze simțul umorului și să le aducă și celor șase milioane de urmăritori de pe Instagram zâmbetul pe buze. Iar clipul în care Maceo-Robert, fiul ei de șase ani, încearcă să urce scările îmbrăcat în pijamale și purtând o pereche de cizme cu toc, sigur te va binedispune.

Deși în această perioadă avem nevoie de cât mai multe momente amuzante pentru a ne deconecta măcar petru câteva minute de la știrile sumbre din întreaga lume, mulți oameni nu s-au arătat încântați de postarea actriței. „Sper că în filmare este fiica ta”, spuneau comentariile negative….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.