Fiica Andreei Marin a reușit să-și impresioneze părinții după dramele de la Caracal: „Amândoi am fost impresionaţi”

0

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică nu a stat pe gânduri și a acționat după tragedia de la Caracal. Gestul pe care l-a făcut mica Violeta i-a impresionat pe părinții ei.

Evenimentele de la Caracal au impresionat-o foarte tare pe fiica Andreei Marin. Mama acesteia a dat un interviu onest în care a spus cât de impresionată a fost de micuța ei.

„A fost o situaţie impresionantă pentru mine în ultimele zile: cazul ăsta care a întors ţara cu susul în jos, cazul acestei fetiţe şi cazul mai multor fetiţe, de fapt, care ne arată că e un fenomen, nu vorbim aici de o excepţie. Şi m-am întrebat dacă e sau nu bine să discut asta cu copilul meu şi, până la urmă, eu am ajuns la concluzia că da, trebuie să ştie în ce lume trăieşte”, a declarat Andreea Marin la OK!TV.

„Deşi pe ea o doare, pentru că ea, ca şi mine, e un om solar, un om care îşi doreşte să creadă că trăieşte într-o lume în care toţi oamenii gândesc frumos şi toate decurg cât mai bine cu putinţă. Ori, i-am făcut cunoscută această poveste şi altele asemenea, i-am vorbit despre trafic de fiinţe, despre tot felul de poveşti care se întâmplă.

Ei au început să discute şi la şcoală lucrurile acestea în cadrul orelor lor, deci avea cunoştinţe. Dar vag despre aceste lucruri, pentru că sunt realităţi despre care trebuie să ştie să se ferească la un moment dat.”

Cum a acționat Andreea Marin cu fata sa?

„Am rugat-o să asculte o convorbire la 911, am găsit-o undeva, aşa cum se întâmplă ea în America, ce se întâmplă atunci când cineva acolo sună la numărul de urgenţă, în paralel cu tristeţea care se întâmplă la noi. Ea a parat şi mi-a dat de înţeles că ascultă, dar că nu se lasă foarte afectată, ci că e revoltată, ca noi toţi, de ce se întâmplă la noi.

Am discutat despre măsuri de precauţie, despre cât de important e să fie mereu în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.