Familia Simonei Gherghe s-a mărit! Cine este noul membru al familiei

0

Simona Gherghe și-a mărit familia cu un nou membru! Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi, însă de ceva timp s-a retras de sub lumina reflectoarelor pentru a se bucura de minunata ei familie. Vedeta nu este deranjată de faptul că nu mai prezintă celebra emisiune „Acces Direct”, pentru că acum, viața ei este din ce în ce mai surprinzătoare. În urmă cu puțin timp, fiica ei s-a întors acasă de la grădiniță cu un peștișor!

Educatoarea fiicei Simonei, Ana, a venit cu ideea de a dărui fiecărui copil câte un pește, iar Simona și soțul ei au mers să cumpere un acvariu! Însă n-a durat mult și un pește au devenit cinci!

”Avem acvariu cu cinci peşti şi copiii sunt foarte încântaţi, mai ales Ana că îi hrăneşte, dar şi Vlad se uită la ei fascinat. Totul a pornit de la o idee foarte drăguţă de la grădiniţă. Doamna educatoare le-a dăruit copiilor un peştişor şi de aici toată nebunia să-i cumpărărm acvariu şi să-i cumpărăm alţi peşti. Sunt foarte drăguţi, avem jucărie”, a declarat Simona Gherghe pe Instagram.

Care este motivul pentru care Simona Gherghe a renunțat la emisiunea „Acces Direct”

Îndrăgita prezentatoare TV și-a motivat decizia, aducând argumente pentru părăsirea emisiunii care a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.