EXCLUSIV pentru ELLE, Andreea Berecleanu vorbește despre decizia de a pleca de la Antena 1

0

Decizia Andreei Berecleanu de a părăsi pupitrul emisiunii de știri Observator de la Antena 1 a luat cu siguranță prin surprindere pe toată lumea. Ea și-a anunțat decizia printr-o postare făcută pe propriul cont de Instagram, însă noi am obținut și o declarație în exclusivitate.

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am âncotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a declarat Andreea Berecleanu exclusiv pentru ELLE.

Conform surselor noastre, motivul pentru care Andreea Berecleanu a luat această decizie, care cu siguranță i-a luat prin surprindere pe fanii ei, îl constituie faptul că, fiind an electoral, i-au fost impuse anumite cerințe legat de implicarea ei în emisiuni și știri cu tematică politică, electorală, aspecte cu care aceasta nu a fost de acord.

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.