EXCLUSIV: Andreea Bălan și George Burcea, despre planurile de sărbători (VIDEO)

0

„Ne-am pregătit de Sărbători, pe 1 Decembrie făcând bradul. Cozonacii vin anul acesta de la magazin. Anul acesta cumpărăm totul”, ne-a declarat râzând George Burcea. „Avem multă treabă, dar plecăm în vacanță în ianuarie. Abia așteptăm. Pe 3 ianuarie plecăm în vacanță. De Crăciun stăm acasă cu familia, de Revelion am concerte”, ne-a dezvăluit și Andreea Bălan. „În vacanță plecăm toți patru, cu copii, fără ajutoare, o să fie o nebunie, o să documentăm totul pe blog și youtube”.

Urmărește clipul de mai jos și vezi ce spun Andreea Bălan și George Burcea despre cadourile pe care le-au pregătit celor două fetițe ale lor, dar și ce așteptări au de la primul Crăciun alături de fiica lor cea mică, Clara.

Noi am vorbit cu Andreea Bălan și despre viața de familie și carieră și despre cum reușește să gestioneze eficient aceste paliere ale vieții ei.

„Cine n-are doi copii nu știe. Este extrem de greu să ai doi copii, mai ales cu diferență atât de mică, de doi ani și jumătate, între ele, pentru că ai nevoie permanent de doi oameni care să aibă grijă de ele,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.