Eva Mendes dezvăluie de ce nu a mai jucat într-un film din 2014

0

Probabil ai observat că Eva Mendes nu a mai apărut de ceva timp pe marile ecrane, iar curiozitatea cu privire la motivul acestei decizii i-a determinat pe unii fani să o întrebe direct.

Mai exact, una dintre persoanele care urmărește contul de Instagram al actriței a întrebat-o de ce a renunțat momentan la actorie, iar actrița i-a dat cel mai bun răspuns: vrea să ofere un bun exemplu fiicelor sale.

„Acum, mamă fiind, sunt multe roluri pe care nu le-aș mai accepta. Sunt multe subiecte cu care nu vreau să fiu asociată, lucru care îmi limitează alegerile și sunt ok cu acest lucru. Acum vreau să fiu un bun exemplu pentru fiicele mele. Însă, nu vă faceți probleme, am unii ași în mânecă. Vă mulțumesc pentru întrebare. Vă doresc tot ce este mai bun pentru 2020”, a scris Eva Mendes pe Instagram.

În ceea ce privește acei „ași din mânecă”, cel mai probabil actrița face referire la colecțiile sale vestimentare pe care le lansează în colaborare cu New York & Co.. Fanii se vor bucura însă să audă că Mendes nu exclude o posibilă revenire pe marile ecrane atâta timp cât este vorba de „ceva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.