Eva Mendes a recunoscut că a avut „probleme cu alimentația”

0

Actrița Eva Mendes a fost sinceră cu privire la problemele pe care le-a întâmpinat până în prezent. Recent, ea a publicat o imagine cu ea purtând o rochie cu flori creație proprie. Însă, în urma unor comentarii pe care le-a primit, ea a dezvăluit că imaginea este retușată și că a avut „probleme cu alimentația.”

Mai exact, un fan de-al ei i-a spus: „Aș vrea doar să îți spun cât de mult contează pentru noi, fanii tăi, că putem vorbi cu tine și cât de minunat e că nu ești precum celelalte celebrități. Așa că îți mulțumesc.”

Eva a ținut să îi răspundă acestui fan prin intermediul unui mesaj, în care a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și faptul că simte o presiune destul de mare din partea rețelelor de socializare. „Mă bucur foarte mult că reușesc să vorbesc și cu alte femei. Înseamnă foarte mult pentru mine. Fie că vorbim chiar și pentru puțin timp. Am avut destule probleme din cauza social media, dar ador să vorbesc în mod constant cu alte femei. Încerc să public în mod responsabil și încerc să fiu sigură că nu mă arăt într-un mod în care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.