Essiac si Neurovert: suplimente 100% naturale pentru oameni sanatosi

0

Nu este placut si cu siguranta nici confortabil sa suferi de anumite tulburari cronice sau de probleme ale sistemului nervos. Medicamentele pentru aceste tipuri de boli sunt in general scumpe. Aparte de problemele existente deja in organsim, medicamentele pot distruge sistemul digestiv. Astfel, este nevoie sa achizitionati si pansamente gastrice. Intr-un cuvant, o gramada de medicamente. Puteti sa spuneti adio problemelor si efectelor secundare neplacute cauzate de bolile de care suferiti! Acum, exista Essiac si Neurovert: suplimente 100% naturale pentru oameni sanatosi!

Cum arata suplimentele Essiac si Neurovert?

Desigur, suplimentele naturale pe baza de plante, Essiac si Neurovert sunt reconoscibile dupa numele pe care il poarta. Astfel, le veti gasi foarte usor. Dar haideti sa aruncam o privire mai ampla asupra ambalajelor acestora si a formei sub care sunt comercializate.

Ambalajul produsului Essiac este o sticluta albastra, pe care se poate observa si imaginea persoanei care a descoperit aceasta reteta-minune: Renee M. Caisse. Sticluta contine 300 ml de produs, care va ajunge aproximativ o luna. Dupa cum probabil deja v-ati dat seama, Essiac este de fapt un sirop 100% natural din ingrediente care detoxifica organismul.

Acesta are la baza patru plante care ajuta organismul sa functioneze in parametrii optimi: ulm alb, brusture, macrisul iepurelui si revent indian. Desigur, in compozitia sa se afla si cele mai cunoscute vitamine, ca A, C, E si K, dar si calciu, magneziu, zinc. Despre efectele sale, cititi mai departe!

Neurovert, pe de alta parte, vine sub forma de capsule moi, iar cutia este colorata cu albastru si alb. Intr-o cutie sunt 30 de pastilute, care, dupa caz, va asigura o luna de tratament. Formula lor le face usor de inghitit, spre deosebire de pastilele obisnuite, care se inghit uneori cu greutate.

Neurovert contine citicolina, fosfatidilserina, Bacopa monnieri si lecitina din soia. Haideti sa vedem la ce ajuta, mai exact, cele doua…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.