Elena Gheorghe, prin clipe teribile în plină pandemie: „Am trecut prin febră, frisoane, hipotermie și alte simptome tipice”

0

Când pandemia de coronavirus atinge noi limite înfiorătoare, Elena Gheorghe a trăit o frică cumplită. Vedeta a dezvăluit totul pe Instagram, unde a mărturisit cum băiețelul ei a făcut gripa B, având simptome specifice, de la febră la frisoane și hipotermie. Izolată în casă cu copiii de mai bine de 23 de zile, Elena și familia se află în acest moment în afara oricărui pericol.

Elena Gheorghe este mereu o prezență pozitivă și toată numai un zâmbet, doar că în ultimul timp, viața ei a fost serios tulburată. Ultimul lucru pe care ai vrea să îl auzi în plină pandemie de coronavirus este că al tău copil are simptome de răceală, gripă sau orice boală ce se poate confunda ușor cu Covid-19. În vreme ce țara încearcă să îi facă față virusului agresiv și să stabilizeze numărul infectaților cu coronavirus, Elena Gheorghe a dat față în față cu gripa. Băiețelul ei, Nicholas a făcut gripă B, traversând simptome deranjante, de la febră la frisoane.

Elena Gheorghe, izolată de o lună cu copiii. Băiețelul ei a făcut gripă!

Izolată încă de la începutul lunii martie alături de copii, Elena Gheorghe a dezvăluit pe pagina sa de Instagram emoțiile care au străbătut-o.

Eu sunt o fire foarte activă pe conturile de socializare și știți foarte bine că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.