După trei ani de pauză, Rihanna a lansat o melodie nouă

0

Nu, nu este albumul R9 pe care toți fanii îl așteptau, dar e probabil cea mai bună veste pe care au primit-o de la artistă în ultimul timp.

Melodia se numește „Believe it’ și este lansată în colaborare cu rapper-ul PARTYNEXTDOOR, piesa făcând parte de pe noul său album, Partymobile. Deși Rihanna cântă doar refrenul piesei, a fost suficient pentru ca piesa să strângă peste 300.000 de vizualizări în doar patru ore.

Ultima piesă pe care Rihanna a lansat-o a fost în 2017, alături de N.E.R.D. Așa că, fanii s-au arătat mai mult decât încântați de această revenire. Și rapper-ul PND a avut o pauză destul de lungă, ultimul său album, PartyNextDoor3, ieșind pe piață în 2016. Astfel că, piesa „Believe it’ este o revenire pentru ambii artiști.

Însă cei doi nu sunt la prima colaborare. PARTYNEXTDOOR a lucrat cu Rihanna la albumul său ANTI pentru piesele „Work’ și „Sex with me’. Iar mai târziu, în 2017 împreună cu DJ Khaled la piesa „Wild Thoughts’.

Albumul Rihannei, R9, este extrem de așteptat de toată lumea și se pare că artista lucrează la el împreună cu cei de la The Neptunes…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.