Dorian Popa îi face concurență iubitei sale: „Spre dezamăgirea iubitei mele eu pot să mănânc aproape orice”

0

Dorian Popa este în acest moment unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, iar femeile sunt înnebunite după fizicul lui impresionant. Puține persoane cunosc faptul că în urma cu câțiva ani, Dorian era mult mai slab și singurul lucru pe care și-l dorea era să se îngrașe. După ce a făcut eforturi uriașe și a tras din greu la sală pentru a atinge silueta mult visată, „John” susține că nu are probleme în această direcție și că nu ține nici o dietă.

Dorian Popa merge adesea la sală pentru a-și menține musculatura, dar în afară de asta, el susține că poate să mănânce cam tot ce își dorește și că nu ține diete, spre invidia iubitei sale.

„Am ajuns la o formă a corpului care mă muţlumeşte, aşa că uneori mai zic: Hai ce tot atâtea diete. Si îmi fac poftele că sunt tânăr. Spre dezamăgirea iubitei mele eu pot să mănânc aproape orice, la orice oră, ea mai greu. Da, vine şi ea cu mine la sala, dar e cam greu să depăşească 4 antrenamente pe săptămână”, a spus el.

Aparent, Dorian Popa se poate mândri cu o genă bună și cu un metabolism rapid care îi topește grăsimile și îi poate păstra forma fizică de invidiat, motiv pentru care își permite să se delecteze ori de câte ori are poftă de anumite preparate.

„Am un metabolism care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.