Din ce motiv a trebuit Anca Serea să o nască pe mezina familiei prin cezariană

0

Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară, în urmă cu câteva zile, când a adus pe lume o fetiță ce va purta numele Leah. Cu toate că își dorea să nască natural, planurile vedetei au fost distruse, deoarece aceasta a fost nevoită să nască prin cezariană.

La numai câteva zile după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, Anca Serea a dezvăluit, printr-un mesaj postat pe contul său personal de socializare, din ce motiv a apelat la cezariană.

”Naşterea micuţei Leah-Maria, bebeluşa cu ochii de azur! ? Iată că a venit pe lume şi cea de-a şasea minune a familiei noastre, o fetiţă minunată, pe care am aşteptat-o cu drag. Naşterea ei nu a fost însă una uşoară, motiv pentru care sunt convinsă că va fi un copil special. Vă povestesc pe scurt aici cum a decurs.

Deşi eram convinsă că voi naşte natural şi de această dată, destinul a vrut că lucrurile să fie altfel. Toată sarcina a decurs normal, fără vreo problema de sănătate. Atât bebeluşa cât şi eu am fost bine, însă săptămâna trecută, în urmă unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul naşterii am aflat o veste şocantă: Leah se află în prezentaţie pelvină. M-am speriat puţin, recunosc, că ştiam cât de cât ce înseamnă, respectiv că nu voi mai putea naşte natural. Am discutat cu domnul doctor şi m-am informat iar lucrurile păreau să aibă o rezolvare.

Domnul doctor prof. Herghelegiu, căruia ţin să îi mulţumesc pe această cale pentru răbdarea şi priceperea de care a dat dovadă, este un medic minunat şi o spun fără a fi subiectivă. Dumnealui mi-a monitorizat toate sarcinile şi naşterile şi am încredere deplină în profesionalismul sau. A reuşit să o intoarcă pe bebeluţă în poziţie normală pentru a se naşte, însă m-a avertizat că este posibil să se mai răsucească până la termen.

Miercuri, 14 august, în jurul prânzului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.