Demi Lovato revine pe scenă la gala premiilor Grammy

0

Cântăreaţa şi actriţa Demi Lovato a anunţat marţi că va susţine un recital la ediţia de anul acesta a premiilor Grammy, care se va desfăşura pe 26 ianuarie la Los Angeles, în prima sa reprezentaţie live după supradoza din 2018 în care era să-şi piardă viaţa, relatează EFE.

Ea va împărţi scena cu alţi artişti, precum Ariana Grande, Billie Eilish, Lizzo, Blake Shelton, Gwen Stefani şi trupa Aerosmith, care vor cânta live la ceremonia de înmânare a celor mai importante premii muzicale.

Demi Lovato a postat pe contul de Instagram o poză a sa însoţită de logo-ul premiilor Grammy şi de următorul mesaj: „V-am spus că data viitoare când veţi mai auzi de mine va fi atunci când voi cânta”. Postarea ei a strâns aproape un milion de like-uri, având în vedere că revenirea ei pe scenă suscita o mare expectativă după ce cântăreaţa a petrecut o perioadă în spital şi la un centru de dezintoxicare.

În iulie 2018, Demi Lovato a fost internată de urgenţă la spital după o supradoză – se presupune că de fentanil, un opiaceu – care a obligat-o să petreacă o perioadă de timp la un centru de reabilitare din California.

Anul trecut ea a fost nominalizată la premiile Grammy, alături de Christina Aguilera, la categoria colaborare pop pentru piesa ‘Fall In Line.’

Cea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.